Bakom kulisserna på Tv 4 nyhetsmorgon

På självaste påskafton tidigt på morgonen begav jag mig iväg till TV4 nyhetsmorgon med hela bilen fullastad med plantor. Väl där pratade vi om inomhusodling, halshugga tomater och odling i största allmänhet. Välkommen att kika på min ”bakom kulisserna film” och att även se klippen från TV.

Det var verkligen jättekul att åka upp till TV4 nyhetsmorgon igen och sprida mina gröna tankar, tips och idéer till ännu flera medodlare. Hela bilen var proppfull med växter, för trots att vi ändå talat lite innan om vad vi ska samtala om, så blir det en del utsvävningar och det vill man ju vara beredd på. Jenny var också lite klurig och ville att jag skulle motivera odlandet och det var ju spännande att få försöka göra det i direktsändning. Första gången jag var med i TV4 nyhetssändning fattade jag inte att det var direktsändning förrän jag kom dit, det var en spännande känsla. Men när man medverkar så här, kan man inte hålla på att vara nervös och tänka ut så mycket, jag försöker bara släppa taget och vara mig själv så gott det går.

Nedanför klippen lägger jag upp ett gäng länkar gällande sådant vi berörde i våra samtal och lite annat smått och gott.

TV 4 nyhetsmorgon/ Ta hand om vintersådderna: https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/s%C3%A5-tar-du-hand-om-vinters%C3%A5dden-komma-ig%C3%A5ng-med-v%C3%A5ren/13761938

TV 4 nyhetsmorgon/ Odla med eller utan balkong: https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/s%C3%A5-odlar-du-utan-tr%C3%A4dg%C3%A5rd-eller-balkong/13761929

Tidigare medverkan på TV4: Påskafton i Nyhetsmorgon i TV4

Inlägg relaterade till det jag pratade om i TV

Tomater

Odling i allmänhet

Att gå djupare

Ett tips om man vill kasta sig in ännu djupare in i odlandet, förutom att läsa våra böcker, är att använda sökrutan här på farbrorgron.se och skriva in det man är nyfiken på. Skriver ni tomat så kommer det upp 34 sidor med 12 inlägg på varje sida som är tomatrelaterade. Herregud vad mycket! Jo men vi firar 10 år i år och det har blivit en hel del inlägg under åren.

Lästips: 10 års bloggande – hur allt började med Farbror Grön

Ännu djupare

Vill ni gå riktigt djupt finns Farbror Grön Premium, vår betalversion av Farbror Grön där vi skriver mycket mer omfattande artiklar, ja det är som att ha ett par böcker till i bokhyllan skulle vi vilja påstå, fast i telefonen, i plattan eller på datorn.

Vi tog initiativet till vår premiumsida under pandemin då vi ställde in alla kurser och ca 60 föreläsningar, vad skulle vi leva av tänkte vi! Vi tycker att det är jättekul att skriva och premiuminlägg det kompletterar allt annat vi gör och blir något mellanting mellan blogg och bok. Billigt är det också, 59 kr i månaden, trots att en del inlägg tar en vecka eller två att skriva, illustrera och fotografera.

Att bli premiumläsare är även ett sätt att stödja oss i vårt arbete, som en klapp på axeln för allt vi delar med oss av gratis på alla plattformar under dygnets alla timmar.

Om du vill premiumläsare och läsa mer: Premiumprenumerationer

Tack för att du följer oss och visste har du inte missat oss på instagram eller den fantastiska facebookgruppen Farbror Gröns trädgårdsland?

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *