Påskafton i Nyhetsmorgon i TV4

Johannes Wätterbäck i TV4

Då är det återigen påsk och i likhet med förra året ska jag även denna påskafton få dela odlingsglädje i TV4 Nyhetsmorgon.

Just nu försöker jag samla mina tankar för vad jag ska dela med mig av, men också vad jag ska packa med mig. En hel del vintersådder ska få åka med i bilen till storstaden, en morotshink, aubergine-plantor och en och annan chili. Ja, Gyllenbärs-plantan kan väl också få hänga med och om en vintersådd back blir avundsjuk, så låter jag även den få ta plats i bilen.

Det är Jenny Strömstedt som ska programleda dagen till ära och jag ska se till att hon får greja lite med mina plantor.

Två inslag kommer det att bli, i nuläget är det tiderna 8.48 och 9.47 som gäller.

Se förra årets inslag:

https://tv4play.se/iframe/video/13331716

Glad Påsk!

Johannes Wätterbäck


MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.

1 Comment

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *