Årets första kurser 2024 – Herrljunga, Stockholm och Sundsvall – Odla kallt
Årets första kurser odlingsdagar “Odla kallt, hur, varför och när” dyker upp på flera ställen under 2024. Först ut är kurserna i Stockholm, Herrljun...
Årets första kurser odlingsdagar “Odla kallt, hur, varför och när” dyker upp på flera ställen under 2024. Först ut är kurserna i Stockholm, Herrljun...
Att odla kallt har förenklat vårt odlande enormt. På köpet har vi även fått, kraftigare, tåligare och fler plantor = mer mat. Vi har liksom förlängt säsongen i ...
De självutnämnda väktarna: Under 12 år har vi utvecklat och delat med oss av det vi håller på med. Det började med bloggen farbrorgron.se som vi trevande och me...
Idag bar det iväg till huvudstaden för morgonmöte med tryckeriet som ska trycka vår nästa bok ”Serieodling”. Det är ju på tiden att vi gör hela processen själva...
Då var det äntligen dags för odlingskurs 2024 på Färna Herrgård den 17-18/2. Vi har totalt 30 platser, 10 enkelrum och 10 dubbelrum som du finner i vår webbshop...
Finns det något underbarare än att möta våren och ljuset med en färgsprakande trädgård efter en lång och mörk tid? För mig har det alltid varit ett mål att liks...
Endagskursen / odlingsdagen “Odla kallt, hur, varför och när” i Sundsvall handlar om att odla med naturen och på ett lekfullt och naturligt sätt. At...
Hasselbackspotatis har blivit ett återkommande kärt sällskap till många middagar under de senaste åren och något vi alla i familjen älskar. Som med allt annat v...
Vi testar non-stick stekpannor och blir allt annat än tillfredsställda. Då vi är odlare och självhushållare som inte hänger oss åt allehanda kötträtter, kräver ...
Vad rör sig i en odlingsentusiasts huvud? Vad funderar en matkreatör på om dagarna? I Johannes Trädgårdstankar blommar jag ut i mitt skrivande och filosoferar k...
En av favoriterna bland rotfrukter är gulbeta. Den har rödbetans smak, men färgar inte av sig på samma sätt som kusinen rödbeta. Här berättar vi hur vi odlar gu...
Endagskursen / odlingsdagen “Odla kallt, hur, varför och när” i Herrljunga handlar om att odla med naturen och på ett lekfullt och naturligt sätt. A...