Vi ber om ursäkt!

På grund utav en uppdatering på www.farbrorgron.se har mailfunktionen under de två senaste veckorna varit ur funktion. Vi ber om ursäkt för att du som prenumerant av den anledningen kanske har missat våra senaste inlägg. Här kommer därför en sammanfattning och länkar till inläggen. Senast publicerat kommer först.

Gott nytt år till er alla!

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén

Farbror Gröns nya år – 2021

Posted on

Då är detta år snart till enda. Vad kan passa bättre än en liten tillbakablick av det år som gått och att avslöja lite framtidstankar för 2021? Hur har vi påverkats av pandemin, vad har varit årets stora grej för oss och vad har vi för framtidsplaner?

Läs hela inlägget

Kanderade äpplen, lika gott som godis

Posted on

Detta recept är utarbetat av Farbror Gröns son Moses. Både Tora och Moses och har ett genuint matintresse och kommer kliva in mer och mer på bloggen med sina recept. Genom dessa kanderade äpplen kan man äntligen säga att ”frukt är godis”!

Läs hela inlägget och receptet

Mjuk pepparkaka med lingongrädde

Posted on

Tack vare en av ungarnas kompisar, som lovordade sin farmors mjuka pepparkaka, blev det äntligen dags för oss att baka en sådan. Men det var inte vi vuxna som fick baka den, det skulle Tora göra och utan hjälp. Hon googlade runt på nätet efter olika recept och hon landade, på Leilas sida. Hennes recept är verkligen bra. Vi har byggt om receptet en aning och även pillat in lite hemodlade ingredienser.

Läs hela inlägget och receptet

Toras knäck på egenodlad sirap!

Posted on

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Knack-pa-sockerrorssirap-11.jpg

Tora, vår dotter, tyckte att det var dags för knäck och som en skänk från ovan var köpesirapen slut. Då kom jag ihåg rariteten som står i vårt kylskåp, vår egen sirap.

Läs hela inlägget och receptet…


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *