Tack alla ni som läser och följer Farbror Grön

Vi är så otroligt glada över alla er som hittar till oss, Farbror Grön. Till dig som är premium-läsare på farbrorgron.se vill vi tacka för ditt stöd, du får verkligen vår verksamhet att gå runt. Tack också till dig som e-post-prenumererar på våra inlägg och läser våra artiklar löpande och till alla er som hittar hit lite då och då. Det enklaste sättet för dig att visa din uppskattning för vårt arbete och samtidigt sporra oss, är att bli premiumläsare och det kostar endast 75 kr per månad.

Vare sig det är premiumartiklar eller gratismaterial du njuter av gör ditt stöd det möjligt för oss att fortsätta skriva och sprida vårt gröna liv. Stort tack.

Bli premiumläsare: Klicka här

Farbror Grön

Vårt arbete består av flera delar. Dels lägger vi ner en massa tid i våra odlingar och i vårt kök. Det i sin tur blir till lärorikt och inspirerande innehåll på instagram, instastories, facebook och farbrorgron.se i form av pedagogiska och tankeväckande artiklar, bilder, filmer och recept. Vi administrerar ett av Facebooks största och garanterat trevligaste odlarforum ”Farbror Gröns Trädgårdsland” , där vi delar med oss av våra kunskaper och tankar, problemlösningar, tips mm. Visst är du med där?

Ju mer självgående vi blir, desto mer kraft och energi kan vi lägga ner på att skriva, filma och dela med oss av vår kunskap och att inspirera. Det är en lyx att kunna arbeta så, att i princip inte vara beroende av någon mellanhand för att nå ut till dig. Att alldeles själva sprida våra tankar och erfarenheter, lagrade och nyskapade. Välkommen att berätta vad du skulle vilja läsa mer om.

Coronan klev in på scenen

Det var under corona-pandemin som vi tog en allvarlig funderare på hur vi skulle få någon slags ekonomi för all tid och kunskap vi plöjer ner på vår sida och på sociala medier. Under 2020 och 2021 ställde vi in ca 70 föreläsningar och kurser och det fick oss att fundera på hur vi i hela fridens namn skulle göra för att få livet att fungera. Theres, som gillar att klura kring olika webblösningar, byggde sakta och säkert upp en fungerande struktur för en premium-del på farbrorgron.se helt på egen hand. Det tog tid, veckor blev till månader och plötsligt var hon i det närmaste klar och Farbror Grön Premium kunde sjösättas.

Bli Premium-läsare: Klicka här

Bli Premiuml-äsare: Klicka här

Farbror Grön Premium – hur gör man hur går det till

För att bli Premium-läsare och därmed få tillgång till massor med material och samtidigt stödja oss går man som vanligt in på farbrorgron.se. Farbror Grön Premium hittar man i menyn, klicka här. Alla artiklar som finns på Premium är synliga för alla. Men när man ska klicka in och läsa upptäcker man en betalvägg. Därifrån kan man komma till de betalningsalternativ/prenumerationer man kan välja emellan. Men är man redan inloggad ser man ingen betalvägg.

Man kan också direkt i menyn välja att titta på prenumerationsalternativen och välja ett som passar, klicka HÄR. Efter att du har valt och fyllt i dina uppgifter, skickas en bekräftelse via mail. När det är klart loggar man in och börjar läsa.

Några av våra premium-artiklar

En av de vanligaste frågorna vi får är hur vi hinner allt. Vi vet inte själva men vi tror att allt vi skapar underlättas genom att vi älskar det vi gör och att vi har varandra.

Varmt välkommen att ta del av hela oss och att stötta vårt arbete / Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *