Farbror Grön besöker TV4 nyhetsmorgon

Då var det dags för mig Johannes att ta en tur till huvudstaden för att medverka i TV4 nyhetsmorgon och prata om att odla kallt, vinterså och vinterodling. Brukligt packade jag bilen full med levande växter och en hel del jord. 7 minuter går väldigt snabbt så jag passade även på att göra en längre film när jag kom hem.

Här kan ni se min medverkan den 30/1 på TV4: https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/s%C3%A5-lyckas-du-med-vinterodlingen/2043899

Fördjupande film

Vi får mängder av frågor om att odla kallt, vinterså, vintersådd just nu och på de 7 minuterna jag medverkade hann jag inte berätta så ingående om dessa förfaranden. Jag passade därför på att med Theres hjälp bakom kameran, att filma lite när jag kom hem. Alla grejerna var ju redan framplockade. I filmen ovanför går jag igenom frösådd av blommor, grönsaker och örter, både bredsådd och i tuvor samt spenatsådd i back och att så morot i hink.

För dig som vill gå djupare in i att odla kallt, här kommer ett gäng länkar: Frågor och svar – vintersådder, När ska man börja med sina vintersådder?, Om vintersådderna gror för tidigt…, Med Theres ute bland vintersådderna, Våra vintersådder – hela grönsakslistan i bokstavsordning, Kom igång med vintersådd, Planera för vintersådd, Odla kallt återigen på bokus förstaplats, tack!

Vill du kika på mina tidigare inslagg på TV4 hittar du dem här: Bakom kulisserna på Tv 4 nyhetsmorgon, Påskafton i Nyhetsmorgon i TV4, Johannes Wätterbäck i TV4 Nyhetsmorgon, TV4 besöker våra stadsodlingar

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

2 svar till ”Farbror Grön besöker TV4 nyhetsmorgon”

 1. NÄR var du med i ”Nyhetsmordon” eller NÄR ska du vara med?

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   In på farbrorgromn.se och titta inlägget ligger nästan högt upp.

   Mvh Johannes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *