Nu är boken Serieodla här!

Nu närmar det sig med stormsteg tills att vår nya bok Serieodla lämnar oss och lagret i Falun och landar hos dig som beställt boken signerad. Omkring 1000 böcker har förbokats signerade och vi är så glada och tacksamma för intresset och er nyfikenhet och inte minst ert arbete med att rösta fram hur den ska se ut.

Möjligheten att köpa förbokade böcker på bokus kvarstår men ej längre som signerade.I vår webbutik däremot, kommer Serieodla fortsättningsvis och framöver gå att köpa som signerad. Bli inte förvånad ifall det ligger andra saker i en del av bokpaketen som skickas från oss, både Impecta Fröhandel och Mälarchocolateri har skapat några fina erbjudanden och produkter för just det här tillfället. Var du än handlar vår nya bok blir vi själaglada och vi önskar dig fler skördar i år än vad du vågat drömma om.

Här kommer du till boken på bokus: Serieodla

Här kommer du till boken i vår webbutik: Serieodla

Vår femte odlingsbok

Serieodla är vår femte odlingsbok och den första vi ger ut helt själva. Det är Theres Lundén som klivit in i rollen som både formgivare, redaktör och arbetsledare för den här boken. Men först var hon tvungen att säga upp sig från sin skola där hon arbetat som lärare i många år. Det har varit en lång och arbetsam höst för oss båda och vi har lagt ner våra själar och tusentals timmar för att slipa till detta stycke litteratur.

Även i denna bok bygger allt vi skriver på vår egen erfarenhet, hur skulle det annars gå till? Vi är odlare och skriver våra böcker för alla som vill testa våra odlingsvägar och applicera dem på sina, gammal som ung, erfaren som oerfaren. Vi drivs av lekfullhet och nyfikenhet för att vi tycker att det är så fantastiskt roligt att odla. Det ligger tusentals misslyckanden och lyckanden bakom oss.Ta det du behöver från det vi lärt oss och knåda ihop det med din kunskap och se till att du behåller glädjen att odla, på det sättet orkar man mycket.

Serieodla

I Serieodla får man veta hur man genom att odla kallt på vinter, vår och att sommarså, kan odla flera serier av grödor efter varandra i sin odling och därmed skörda dubbelt så mycket eller kanske rent av trippelt. Boken innehåller 52 serieförslag med konkreta anvisningar om sådd, plantering och skörd för specifika växter.

Här kan du läsa om röstningen i höstas: Hjälp oss med färgen på Serieodla

Här kan du läsa där vi beskriver processen med vår nya bok: Vi gör boken själva

Tack för allt stöd och för att du köper vår nya bok Serieodla

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

4 svar till ”Nu är boken Serieodla här!”

 1. Profilbild för Kerstin Carlsson
  Kerstin Carlsson

  Hej! Hur betalar jag om jag köper boken Serieodla i webbutiken? Mvh Kerstin

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Med kort och det ser du när du lagt produkten i varukorgen och går till kassan 🙂

 2. Profilbild för cristin knudsen
  cristin knudsen

  Hej, hur och när kommer dom förbeställda/betalda böckerna?
  mvh Cristin

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   De kommer så snart vi hinner packa, vi sitter hela dagarna men det är hundratals böcker så det tar lite tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *