800 prenumeranter!

Igår visade vårt bloggverktyg att vi nått 800 prenumeranter på vår nya sida. Idag är det något fler. Vi är verkligen glada över alla som följer oss i våra förehavanden kring odling, matlagning och livsåskådningar i största allmänhet.

I 100 dagar har vi haft farbrorgron.se på denna plattform. På 100 dagar har 800 läsare valt att bli prenumeranter. Det betyder att sidan genomsnitt får 8 nya prenumeranter varje dag. Fantastiskt.

Vad innebär det att vara prenumerant på farbrorgron.se?

För att bli en prenumerant fyller man i sin mailadress i rutan längst till höger på bloggen farbrorgron.se, rutan finns också längst ner på bloggen. Det är helt kostnadsfritt att vara prenumerant. Efter en kort stund får du ett mail till den adress som du angivit. Kolla även i skräpposten i fall den hamnat där. Det är ett bekräftande mail där du ska godkänna prenumerationen.

Det som händer när man är prenumerant, är att ni får våra inlägg direkt i er epost och kan därmed läsa våra inlägg direkt när de postas. För oss är ni väldigt värdefulla. Vi vet att våra inlägg når ut till alla er, även om inte alla av er läser allt det vi publicerar.

Eftersom ni direkt får en avisering i er mailbox när vi publicerat något nytt, innebär det att ni har chans att läsa vanliga inlägg, men också se eventuella erbjudanden först. Ibland händer det att vi har erbjudanden tex kurser, utlottning av böcker eller extra förmånligt pris på vår bok. I vår kommer vi ge ut vår nya bok Flera fingrar gröna och då blir det garanterat någon slags utlottning.

Läs mer om vår nya bok Flera fingrar gröna.

Ett stort tack till alla er som följer oss!

Theres Lundén & Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *