Webbinarier om inomhusodling

Framöver kommer jag anordna två webbinarier om inomhusodling. Tisdagen den 9 mars och onsdagen den 24 mars. Om du vill lära dig mer om att driva upp plantor inne eller att odla ätbart hela säsongen inomhus är detta ett webbinarium för dig.

I våra soliga österfönster har jag genom året kunnat skörda mängder med körsbästtomater och smågurkor. Malabarspenat, sallat, basilika och andra kryddväxter och bladgrönsaker har också vuxit fint i våra fönster. Inomhus förkultiverar vi även alla värmekrävande växter och de som har väldigt lång utvecklingstid.

Innehåll:

  • Driva upp växter inomhus, med och utan växtbelysning
  • Odla gröna blad under växtbelysning för direkt skörd
  • Odla hydroponiskt
  • Odla i fönster
  • Sorter som passar bra för inomhusodling

I webbinariet får du höra om mina äventyr, misslyckanden och framgångar kring inomhusodling. Därtill delar jag med mig av tips mot skadedjur som kan dyka upp vid inomusodling.

Välkommen till webbutiken och boka en plats!

Tisdagen den 9 mars och onsdagen den 24 mars.

Vidare under kommande månader kommer jag hålla i flera webbinarier med olika teman bla ”Maxa din skörd – serieodling och samplanering” samt Odla Tomat 30 års äventyr med tomater”. Ta för vana att titta in i webbutiken då och då, för att se vad som erbjuds, fler teman kommer att dyka upp.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *