Två böcker som tack!

Zinnia
Zinnia

Vår sida farbrorgron.se ökar i populäritet. Vi känner oss så stolta över det och oerhört glada för alla läsare som återkommande läser artiklar om såväl odling som mat. Många av er väljer också att bli prenumeranter. Vi har bestämt oss för att tacka er prenumeranter lite extra mycket.

Just nu står prenumerationsantalet på 983 stycken. När vi nått 1000-gränsen kommer vi kontakta den tusende prenumeranten och därefter skicka en signerad Alla fingrar gröna – bok till hen. Dessutom kommer vi på måfå välja ännu en av er prenumeranter som kommer att få en signerad bok.

Så här kommer det gå till: Theres väljer ut en del utav listan på att prenumeranter och Johannes blundar och pekar på en mailadress. Vi kontaktar dig som blivit utvald och skickar därefter en bok till dig.

Varför ska man bli prenumerant och hur gör man?

Med prenumerant menas att man anmäler sin epost-adress till oss och hädan efter kommer ett mail att skickas till dig varje gång vi publicerat ett nytt inlägg på bloggen farbrorgron.se. Inläggen handlar om grönsaksodling, trädgårdsskötsel, gröna recept, föreläsningar mm. Mailen som skickas kommer direkt efter publiceringen, vilket betyder att ni blir de första som läser de vanliga inläggen, men också först att se eventuella erbjudanden. Ibland händer det att vi har erbjudanden tex kurser, utlottning av böcker eller extra förmånligt pris på vår bok. I vår kommer vi ge ut vår nya bok Flera fingrar gröna och då blir det garanterat någon slags utlottning.

Din epost-adress skriver du in i rutan längst till höger på bloggen farbrorgron.se, rutan finns också längst ner på bloggen. Det kostar inget att vara prenumerant. Inom kort efter att du angett din epost-adress får du ett bekräftande epostmeddelande. Kolla i skräpposten ifall du inte hittar det.

För oss är ni prenumeranter väldigt värdefulla.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Två böcker som tack!”

  1. Profilbild för Monics Flöjt
    Monics Flöjt

    Här är en dom hoppas på tur i utlottningen. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *