Röra med kronärtskocka och parmesan

röra med kronärtskocka

En smakrik och krämig röra med kronärtskocka. Passar bra som tillbehör till en middag eller till kvällsvickningen.

Vi brukar ofta ha kronärtskocka på pizzan och då blir det några hjärtan över. Då passar vi alltid på att göra denna röra.

Ingredienser

4 inlagda kronärtsskockshjärtan
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl gräddfil
1 msk pressad citron
örtsalt
en skvätt olivolja
0,5-1 dl finriven parmesan

Gör så här: Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer. Smaka av och tillsätt med citron eller örtsalt om det behövs.

Theres Lundén


MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

2 svar till ”Röra med kronärtskocka och parmesan”

  1. Gör en liknande röra och har till bakpotatis, brukar ta creme fraiche istället för gräddfil och hacka/mosa kronärtskockan, så att det blir mer av en röra.

    1. Profilbild för Farbror Grön
      Farbror Grön

      Gud så gott det lät!!!!!
      / Johannes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *