Poddavsnitt om resor och övervintrad sallat

Vi är nyss hemkomna från en veckas semester i Grekland. Jo, det är sant, som odlare kan man åka på semester och ändå hålla ställningars i alla odlingar. I de större odlingarna har vi medlare som vattnar och grejar, men i skogsträdgården är vi helt ensamma.

I veckans poddavsnitt pratar jag och Sara om att resa med barn. Vi pratar också om övervintrad sallat, tidig aubergine och olika typer av kål.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *