Poddavsnitt utifrån era följarfrågor

 

Efter ett gäng poddavsnitt viger vi detta helt åt era följarfrågor.

Jag och Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård, får dagligen många frågor om allt mellan himmel och jord vad gäller grönsaksodling och annat trädgårdsgöromål. Vi försöker att hinna med att då och då svara, men ofta blir vi tvungna att lämna frågor därhän på grund av tidsbrist. Det känns fint att då och då i vår podd, Två odlare emellan, kunna ägna lite tid till era frågor och denna veckas avsnitt består enbart av frågor och svar.

I detta avsnitt får du bland annat reda på hur vi handskas med löss, vad man ska göra ifall vintersådder tittar upp för tidigt och vilka perenna ätbara växter vi odlar. Ni får också reda på hur Johannes nattar sina barn springandes och att Sara inte gillar att löpträna.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn på vår sida Två odlare emellan.
Johannes Wätterbäck

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *