Poddavsnitt om gurkfavoriter och täckodling

Sara Bäckmo och Johannes Wätterbäck i podden Två odlare emellan

Att odla grönsaker denna torra sommar får en att börja tänka på ett annat sätt än tidigare. Tänk om kommande somrar också bjuder på långa perioder utan regn. Tänk om vattenståndet i våra brunnar håller sig på låg nivå också framöver. I veckans poddavsnitt pratar vi om våra tankar kring framtidens vattensnåla odlingar.

Vidare under programmet kommer vi in på gurk- och melonodling och jag passar på att fråga Sara om täckodling. Vi odlar ju potatis i hösilage i år och jag undrar hur jag ska göra med det tjocka hösligetäcket under vintern. Lyssna på programmet så får du höra Saras svar.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *