Moses och Tora startar fröbutik – Gröna Frön

Vi (Moses och Tora) har öppnat en fröbutik då vi börjat med en ny hobby – samla frön i Farbror Gröns odlingar. Nu hoppas vi att just du vill köpa några av våra frön till nästa odlingssäsong.

Under hela sensommaren och hösten har vi samlat frön i våra föräldrars odlingar. Det blev en ganska stor samling fröer som vi torkat och sorterat. Egna fröpåsar har vi också vikt för detta ändamål. Vi kasserade några gamla böcker och rev ut sidorna. Det blev jättefina påsar i olika storlekar.

Nu finns möjlighet för dig att köpa dessa frön i vår lilla butik. Det finns frön från några olika grönsaker, örter och blommor, alla är sortäkta. Allt eftersom fler frön, lökar eller knölar torkar här hemma och sorteras kommer lagret att fyllas på. På vårt instagramkonto grona_fron kommer vi hålla er uppdaterade om vad som finns i butiken just nu. Följ oss gärna!

Hur går det till?

För att köpa frön går man in i vår butik. Där kan man se vilka frön som finns just nu och sedan fyller man i beställningsformuläret och kontaktuppgifter. När vi får beställningen svarar vi så fort vi kan (Ibland har vi mycket i skolan, så då kanske det tar lite tid) och meddelar swish-nummer och den totala summan. Om du beställer flera fröpaket kan det bli en billigare fraktkostnad. Bra va!

Just nu i vår butik:

Örtpaket

persilja · dill · koriander

Lökpaket

gräslök · piplök · vitlöksbulbill

Rabarberpaket

Victoria · Glaskins

Chilipaket

5 color chinenense

Luftlök

Egyptisk luftlök

quinoa farbror grön

Quinoa

Körvelpaket

dansk körvel · spansk körvel

Skörd hos Farbror Grön

Grönsakspaket 1

zucchini · rädisa · störböna

Vallmo

Papaver somniferum

Zinniapaket

blandade färger och former

Anisisop

Blompaket 1

anisisop · vallmo · amarant

Eterneller

Blompaket 2

jätteeternell · stockros · vallmo


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *