Tack för alla beställningar. Just nu har vi fullt upp med att packa frön och butiken är tillfälligt stängd. Vi meddelar på instagram när vi öppnar butiken igen, följ oss gärna där “Gröna Frön” Moses & Tora

Varmt välkomna tillbaka till vår fröbutik!

Vi (Moses och Tora) fortsätter med vår fröhobby och vi har samlat nya frön i Farbror Gröns odlingar.

Nu finns möjlighet för dig att köpa dessa frön i denna lila butik. Vi har frön till grönsaker, örter och blommor som odlats fram av våra föräldrar.

Ibland kan det också finnas annat i vår lilla butik. Allt eftersom fler frön, lökar eller knölar mognar i trädgården eller torkar här hemma kommer lagret att fyllas på. På vårt instagramkonto grona_fron kommer vi hålla er uppdaterade om vad som finns i butiken just nu.

Följ oss gärna!

Just nu har vi jultema i butiken:

Grön:

Julklappsbox grönsaker – 6 slumpmässigt valda fröpåsar av våra ätbara favoriter. I en box kan det finnas grönsaker, örter och lökväxter.

Röd:

Julklappsbox blommor – 6 slumpmässigt valda fröpåsar av våra blomfavoriter. I en box kan det finnas perenner och sommarblommor.

Svart eller grå

Julklappsbox – 6 slumpmässigt valda fröpåsar av våra favoriter. I en box kan det finnas grönsaker, örter och blommor.

Fyll i din order i formuläret nedan!

Beställningsformulär

Gör så här:

Fyll i formuläret nedan, klicka på Skicka beställningen och invänta att du får ett mail från oss (Moses eller Tora) med vidare instruktioner kring swish-betalning. Ibland får vi väldigt många beställningar och då kan det ta lite tid innan vi hör av oss.


Tack för att du handlar!

Moses & Tora


MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.