Dags för sommarsådder!

Vi (Moses och Tora) fortsätter med vår fröhobby och nu kan vi erbjuda frön från Farbror Gröns odlingar som kan sås nu under sommaren.

Nu finns möjlighet för dig att köpa dessa frön i denna lila butik. Längst ner på sidan finns beställningsformuläret!

Ibland kan det också finnas annat i vår lilla butik. Allt eftersom fler frön, lökar eller knölar mognar i trädgården eller torkar här hemma kommer lagret att fyllas på. På vårt instagramkonto grona_fron kommer vi hålla er uppdaterade om vad som finns i butiken just nu.

Följ oss gärna!

Fyll i din order i formuläret nedan!

Beställningsformulär

Gör så här:

Fyll i formuläret nedan, klicka på Skicka beställningen och invänta att du får ett mail från oss (Moses eller Tora) med vidare instruktioner kring swish-betalning. Ibland får vi väldigt många beställningar och då kan det ta lite tid innan vi hör av oss.


Sommarsås. Direktså dill på lite olika ställen i odlingen. Resterande växter blir bäst om de förodlas i kruka utomhus eller i ett växthus och gärna omplanteras en gång innan utplantering.
Sommarsås. Persilja, gräslök, sallat och kålrabbi blir bäst om de förodlas i kruka utomhus eller i ett växthus och gärna omplanteras en gång innan utplantering. Direktså vallmo på lite olika ställen i odlingen under sensommar/höst, så blommar vallmon nästa försommar.
_____________________________________________________________________________________________________________ FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER NEDAN
_____________________________________________________________________________________________________________ Uppgifterna nedan kommer användas som adresslapp på utskicket. Se till att du skriver rätt!

Tack för att du handlar!

Moses & Tora


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.