Odlingsdag i Herrljunga lördagen den 4 februari 2023

Under 2023  utvidgar jag mig genom att anordna odlingsdagar/kurser på flera ställen ute i landet. Först ut blir en odlingsdag i Herrljunga. Har du förslag på andra intressanta platser och städer? Välkommen att höra av dig och tipsa. I nuläget klurar jag på både Sundsvall och Lund. Tryck HÄR för att komma till webbshoppen och odlingsdagen i Herrljunga.

Odlingsdag i HerrljungaOdla var du än är och året om”

Du behöver inte ha en stor trädgård för att kunna odla men om du har det går det alldeles utmärkt! Det viktigaste oavsett var du än odlar någonstans är att utnyttja den plats du har och tänka bortom gängse begränsningar.

Under odlingsdagen i Herrljunga går vi på djupet i hur man sår kallt, serieodlar, odlar inomhus, hur man odlar på distans och hur man sköter om sin odling. Helt enkelt hur man får in odlandet i sitt liv var man än är. Vi kommer av naturliga skäl även tala om att odla i kris och att odla sig ur krisen. Föreläsningar varvas med praktiska moment. Alla kommer att lämna denna dag med inspiration och några olika sådder.

Boka din plats: Odlingsdag i Herrljunga

Inga förkunskaper krävs. Du kommer kunna köpa våra odlingshandböcker Flera fingrar gröna  samt Skörda Lagra Laga under kursdagen.

Kursinfo

Plats: Herrljunga hotell konferens Järnvägsplatsen 4 524 30 HERRLJUNGA

Datum: Lördag 4 februari 2023

Tid: 9.00-16.00

Pris: 1450 kr inkl moms

Övrigt: Förmiddagskaffe med smörgås, lunch och eftermiddagskaffe med sötsak ingår i priset. OBS: maila oss om ev specialkost på kontakt@farbrorgron.se Ta gärna med en påse att bära dina sådder i.

Välkommen till en grön dag där du kan blomma ut i ditt odlarbegär tillsammans med likasinnade, ingen kommer att tycka att du är för extrem.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *