Middag och prisutdelning blir av! Guldstänk!

Det blir Guldstänk! Dagen innan den stora middagen och prisutdelningen skulle ske i våras, blev det bestämt att stora folksamlingar skulle undvikas. Guldstänksgalan sköts på framtiden.

I vintras fick vi beskedet om att vi blivit nominerade till årets marknadsförare. En hisnande och smickrande utmärkelse tyckte och tycker vi. Gud så kul! Vi som liksom startade en blogg så där lite på en höft och började fotografera och skriva om det vi älskar att göra, odla och pyssla med mat. Så det kan bli om man gör det man älskar och aldrig ger upp tänkte vi. Det är väl så det är och vad vi försöker få våra barn att verkligen förstå. För de som aldrig ger upp händer det intressanta saker på vägen, för dem blir livet ett äventyr. Vi hade inga speciella planer för Farbror Grön, att vi skulle bli så och så stora osv.

Vi har låtit Farbror Grön växa lite kringelikrokigt och tycker att det viktigaste är att ha roligt. Samarbeten, möten, gemensamma aktiviteter och vårt arbete ska vara roligt och roligt för alla parter. Då flyter det på på ett bra sätt och man kan stå för det man gör. Vi jobbar fortfarande inte med några exakta mål om hur vi ska utvecklas eller till vad. Vi vill helt enkelt inte begränsa vår kreativitet till att följa en utstakad väg. Vägen rullas ut framför oss och om vi inte tycker att det ser så intressant ut, tar vi av vid nästa stig och fortsätter där. Det har fungerat för oss, vårt sätt att vara och tänka.

Guldstänk blir av

I juli fick vi besked om att en liten begränsad Guldstänksgala med max 50 personer ändå kommer att genomföras. Den 10 september kommer en nedbantad skara av människor träffas på Aros congress center i Västerås och delta i denna middag och ceremoni.

Det här är den första tillställningen vi närvarar vid sedan i februari så det känns extra festligt. Lite som en smak på en framtid vi många längtar efter och önskar. Så oavsett vem som vinner så känns det här som ett andningshål. Som första gången man sticker upp huvudet från coronadimman och kanske minns hur livet var och förhoppningsvis kan vara i framtiden.

Årets marknadsförare

På bilden nedanför kan ni läsa mer om varför vi har nominerats till årets marknadsförare. Vi blev så glada när vi fick reda på det här och oavsett hur det går den 10 september tar vi med oss att vi i Sveriges sjätte största stad ( Örebro försöker hela tiden ta den platsen) blivit utsedda till ett av de företag som kvalar in till att bli årets marknadsförare. Vi som för 10 år sedan inte ens hade en tanke på att bli företagare. Så det kan bli om man gör det man älskar att göra. Tack alla ni som röstade på oss i vintras!

Guldstänk Nomineringstext för Årets Marknadsförare Farbror Grön
Guldstänk Nomineringstext för Årets Marknadsförare Farbror Grön

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

6 svar till ”Middag och prisutdelning blir av! Guldstänk!”

 1. Profilbild för Benita Helander
  Benita Helander

  Så roligt! Ni är så värda att FIRAS! Ni är sunda och naturliga; det allra bästa man kan vara i en tid med massor av skruvat och konstlat. Fortsätt att vara er själva! Ni är bara bäst! Ja, i h så kunniga!!!

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂

 2. Profilbild för Sofia Bengtsson
  Sofia Bengtsson

  Heja och Bravo!!! Välförtjänt och välkommet! För mig betyder ni båda lugn och trevlig och framför allt saklig information på ett mycket tillgängligt sätt – utan tjafs och trendigt flörtande. Någon plan har uppenbarligen inte behövts, fortsätt så tack! 😀
  Hälsar Sofia B i Skåne som håller tummarna.

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack, vad fint att höra. 🙂

 3. Profilbild för Elsie-Marie Larsson
  Elsie-Marie Larsson

  Vad roligt att ni fick priset. Det är ni värda för alla tips och recept mm😊🌹

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *