Farbror Grön i munkedal den 24 och 25 februari

Året runt i växthuset med Farbror Grön!

Möt mig på Willab garden i Munkedal lördagen den 24 och söndagen den 25 februari kl 11 och kl 13
Jag berättar hur jag förlänger säsongerna och använder växthuset som ett av mina redskap för mitt odlande, Från vintersådd i februari – till städningen och tvätten av växthuset någon gång i november. Massor av tips och trix. Kom med dina frågor och funderingar så finner vi kreativa odlingslösningar.
Plats: Willab garden Sälebyvägen 4, 455 91 Munkedal kl 11 och 13 lördagen den 24 och söndagen den 25 februari.

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *