Att föreläsa hos dig

Skörd av sallatsfrön i skogsträdgården ”Bronze arrowhead”

Som ni säkert ser så åker jag runt i hela Sverige och föreläser om att odla. Ofta pratar jag om att odla där du är och om att odla hela året men jag sätter också gärna ihop olika slags föreläsningar utifrån era behov och önskemål. Ibland har jag kurser och workshops och ibland dyker jag upp på något företagsevent och jordar ner fingrar. Det händer lite då och då att jag besöker en skola eller två och startar upp en pedagogisk odling eller är startskottet för en skolträdgård.

Jag får ofta frågor om när jag kommer till just den staden eller det samhället och väldigt ofta får jag frågan om varför jag inte föreläser mer i vårt lands övre delar. Jag kommer väldigt gärna till Sveriges norra delar och inspirerar. Vill ni ha mig dit ni bor eller i närheten, prata i så fall med era studieförbund, trädgårdsföreningar och bibliotek.Kanske ses vi. 

Jag får en hel del bokningar med lång framförhållning och några med väldigt kort varsel. Ibland har jag några luckor inom den närmaste tiden så tveka inte att höra av er om ni är intresserade. Bokar ni mig på hösten finns det större möjlighet till att jag tar med mig smakprov av färska grönsaker men oavsett när, har jag alltid med mig något gott från mina odlingar

Med vänliga hälsningar Johannes / Farbror Grön.


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

2 svar till ”Att föreläsa hos dig”

  1. Är intresserad och få ha dig som gäst i Österby utanför Hedemora..I Dalarna..men jag vet ju inte riktigt om du tar åt dig lite mindre arrangemang eller hur mycket du tar för en workshop ..Du får gärna höra av dig eller skriva hur du lägger upp en workshop och betalning 😊//Mvh Cathrine"Spirulina"

  2. Hej Spirulina och tack för din förfrågan.
    Maila mig gärna på Johannesw71@hotmail.com så kan vi prata lite mer.
    / Johannes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *