Farbror Grön på Willab garden Bromma lördagen den 11 mars

Året runt i växthuset med Farbror Grön!

Möt mig på Willab garden i Bromma lördagen den 11 mars kl 11 och kl 13
Jag berättar hur jag förlänger säsongerna och använder växthuset som ett av mina redskap för mitt odlande, Från vintersådd i februari – till städningen och tvätten av växthuset någon gång i november. Massor av tips och trix. Kom med dina frågor och funderingar så finner vi kreativa odlingslösningar.

Plats: Willab garden Bromma Ranhammarsvägen 27168 67 Bromma


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *