Röra med kronärtskocka och parmesan

röra med kronärtskocka

En smakrik och krämig röra med kronärtskocka. Passar bra som tillbehör till en middag eller till kvällsvickningen.

Vi brukar ofta ha kronärtskocka på pizzan och då blir det några hjärtan över. Då passar vi alltid på att göra denna röra.

Ingredienser

4 inlagda kronärtsskockshjärtan
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl gräddfil
1 msk pressad citron
örtsalt
en skvätt olivolja
0,5-1 dl finriven parmesan

Gör så här: Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer. Smaka av och tillsätt med citron eller örtsalt om det behövs.

Theres Lundén


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.


Våra senaste inlägg

Våra kommande evenemang 24/25

Augusti

September

Oktober

November

December

Våren 2025 (uppdateras löpande)

  • 26/1 Stockholm (Hälsans hus) – endagskurs (info i webbshoppen inom snar framtid)
  • 15 – 16/2 Skinnskatteberg (Färna Herrgård) – Odlingshelg (info webbshoppen inom snar framtid)
  • 23/2 Stockholm (Hälsans hus) – endagskurs (info i webbshoppen inom snar framtid)
  • 8/3 Jakobstad Finland, mer info framöver.

Mer info om evenemangen finns på varje arrangörs sida eller i inlägget:

Föreläsningar och Kurser 2024 – Trädgårdsturné med Johannes Wätterbäck


Kommentarer

2 svar till ”Röra med kronärtskocka och parmesan”

  1. Gör en liknande röra och har till bakpotatis, brukar ta creme fraiche istället för gräddfil och hacka/mosa kronärtskockan, så att det blir mer av en röra.

    1. Profilbild för Farbror Grön
      Farbror Grön

      Gud så gott det lät!!!!!
      / Johannes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *