Stekta nudlar med broccoli, vitlöksblast och curryquorn
Broccolisallad med rostade solrosfrön
Den här salladen är verkligen ett gott tillbehör till i princip vad som helst. Kocken Helena Björkrot brukar göra denna och nu görs den även hemma hos oss. Det är lite svårt att säga exakt hur mycket av varje ingrediens som ska användas. Jag höftar lite som jag känner för tillfället.
Broccoli med ostsås och pasta
I våra odlingar formligen spottar broccolin fram små buketter till höger och vänster. Och ju mer vi skördar desto fler buketter produceras. Detta är vår favoritbroccolirätt som är enkel att laga och som är så otroligt god.
Tofugryta Currymasala
En värmande och mustig vegetarisk currygryta. Kombinera gärna grönsakerna efter vad du har hemma. Avgör styrkan med hjälp av chili, experimentera med kryddor och lek med smakerna!
Vegetarisk Tom Kah
I välsorterade matbutiker brukar det finnas en kryddpasta som heter Tom Ka, av märket Lobo. Den använder vi för att få en asiatiska touch på en soppa eller gryta. Ingredienserna kan variera efter vad som finns hemma.
Lämna ett svar