Takfarmen 31 augusti 2019

Föreläsning på Takfarmen: Lördagen den 31 augusti kl 13:00 arrangerar jag en föreläsning och visning av Takfarmen.
”Föreläsning samt visning av Sveriges största takodling mitt i centrala Västerås. Jag kommer att berätta om hur man utnyttjar plats, bygger egna jordar och om hur man kan förlänga och förtidliga säsongen och massor av tips för både den stora och lilla odlingsytan. Det blir provsmakning av chili, så ta med egen vattenflaska om du är känslig.”

Tid: 31 augusti kl 13
Plats: Stora gatan 41

Föreläsningen på takfarmen kostar 150 kr och behöver anmälas via mail på johannes@farbrorgron.se samt att beloppet swishas till nummer 123 261 02 85. Maxantal är 80 personer och först till kvarn gäller. Maila gärna innan du swishar så att jag verkligen kan garantera att du får plats.

I år odlar vi, Christopher och jag på Takfarmen1 för sjätte året i rad. Genom takodlingen har vi gjort en hel del nya upptäckter och kommit på en hel del intressanta odlingslösningar. Från början var det ett roligt experiment men nu har det också kommit att bli en källa för mängder av underbara egenodlade grödor. Årligen skördar vi mellan 200- 300 kg tomater, 30 kg chilifrukter, några kilo sallat, tomatillos, paprikor, rotfrukter, sötpotatis, rotselleri samt en hel del kryddor, intressanta bladgrönsaker samt blommor.
Välkomna upp! Johannes

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

3 svar till ”Takfarmen 31 augusti 2019”

 1. Hej
  Är intresserad av aktiviteten, besöka takfarmen den 31 augusti. Finns det platser kvar? I så fall vill jag boka plats för tre st personer

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Vi mailar dig om detta.

 2. Profilbild för Elisabeth Kollberg
  Elisabeth Kollberg

  Hej
  undrar över odlingskärlen till tomaterna på takterassen
  var man kan köpa dem osv

  Med vänlig hälsning,
  Eisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *