Vi har startat en facebook-grupp!

Under flera år har vi då och då funderat på att starta upp en Facebook-grupp, och för en vecka sedan tog vi oss i kragen och startade en. Välkommen till Farbror Gröns trädgårdsland!

I en facebook-grupp finns möjlighet att dela med sig av frågor, bilder, filmer, artiklar och annat trevligt som knyter an till gruppens tema. I vår grupp är det trädgårdsrelaterade inlägg som premieras. Det betyder att gruppens medlemmar förutom att scrolla ner och upp bland andra medlemmars odlingsdilemman, trädgårdsdrömmar och bilder, även kan göra egna inlägg för att fråga, berätta eller kanske starta en diskussion kring odling och trädgård. I Farbror Gröns trädgårdsland kan vi mötas och prata om allt som har med trädgård att göra. Vi hoppas på inlägg om blommor, fröer, buskar, träd, ätbara växter, växthus, uteplatser, redskap och mycket mer.

Skillnaden mellan vår Facebook-sida Farbror Grön och vår Facebook-grupp Farbror Gröns trädgårdsland är att i gruppen får du som medlem chansen att påverka innehållet. Det blir ett ställe där en dialog skapas och där vi alla kan samverka. På vår Facebook-sida är det bara vi som delar inlägg och därmed startar trådar.

Att bli medlem i gruppen är lätt. Man klickar på länken nedan och letar reda på en blå knapp där det står: ”+ Gå med grupp”. Därefter behöver man invänta att vi ska godkänna dig som medlem. Hoppas att du vill vara med!

https://www.facebook.com/groups/farbrorgronstradgardsland/

Vi ses i Farbror Gröns trädgårdsland på Facebook!

Theres Lundén & Johannes Wätterbäck

 


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *