Varsin bok skickas till…

Alla fingrar gröna av Theres Lundén och Johannes Wätterbäck

För någon vecka sedan bestämde vi oss för att belöna er prenumeranter lite extra. Vi är så stola och glada över alla som besöker vår sida, läser och inspireras. För en tid sedan hade farbrorgron.se 983 prenumeranter och vi lovade att ge den tusende prenumeranten en signerad bok skickad till sig. Det tog inte lång stund innan vi hade en person på den platsen. Johannes har också, som utlovat, valt ut ännu en prenumerant bland alla de tusen mailadresser vi har på vår lista.

Den tusende prenumeranten är Jannie!

”Men oj och vad kul. Så glad jag blir… jag har lärt mig massor genom att följa Farbror Grön” (Jannie)

Johannes slumpmässiga val – Ulrika!

Men så kul, vad glad jag blir. Jag och maken har köpt ett torp. Nu ska vi leva här och nu, enkelt och billigt och odla ännu mer och bli självförsörjande på åtminstone vissa saker. Så boken kommer väl till pass. Tack för en bra blogg med många bra tips! (Ulrika) 

För dig som ännu inte blivit prenumerant på  farbrorgron.se

För att bli en prenumerant fyller man i sin mailadress i rutan längst till höger på bloggen farbrorgron.se, rutan finns också längst ner på bloggen. Det är helt kostnadsfritt att vara prenumerant. Efter en kort stund får du ett mail till den adress som du angivit. Kolla även i skräpposten i fall den hamnat där. Det är ett bekräftande mail där du ska godkänna prenumerationen.

Det som händer när man är prenumerant, är att ni får våra inlägg direkt i er epost och kan därmed läsa våra inlägg direkt när de postas. För oss är ni väldigt värdefulla. Vi vet att våra inlägg når ut till alla er, även om inte alla av er läser allt det vi publicerar.

Eftersom ni direkt får en avisering i er mailbox när vi publicerat något nytt, innebär det att ni har chans att läsa vanliga inlägg, men också se eventuella erbjudanden först. Ibland händer det att vi har erbjudanden tex kurser, utlottning av böcker eller extra förmånligt pris på vår bok. I vår kommer vi ge ut vår nya bok Flera fingrar gröna och då blir det garanterat någon slags utlottning.

Är du nyfiken på att köpa vår första bok, följ i så fall denna länk Alla fingrar gröna

Theres Lundén & Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *