Caesarsallad med halloumi

Caesarsallad med halloumi

dec 28, 2021

Sedan ett halvår tillbaka har vår son ansvarat för vegetarisk…

Odla chili – från sådd till skörd

Odla chili – från sådd till skörd

dec 26, 2021

Vad ska man tänka på när man odlar chili? Behöver…

Julbröd med filmjölk, lingon och nötter

Julbröd med filmjölk, lingon och nötter

dec 22, 2021

När julaftons morgon glimmar, då vill vi gärna njuta av…

Jularrangemang med ljus – en trevlig gå bort-present

Jularrangemang med ljus – en trevlig gå bort-present

dec 21, 2021

Så här i juletid är det roligt att göra jularrangemang…

Julklappstips – Farbror Grön Premium

Julklappstips – Farbror Grön Premium

dec 20, 2021

En prenumeration på Farbror Grön Premium ger läsaren rikligt med…

4:e advent – glöggmys till Kalles jul

4:e advent – glöggmys till Kalles jul

dec 19, 2021

Hos oss har det blivit tradition att träffas strax innan…

Saffransbullar med vaniljfyllning till glöggmyset

Saffransbullar med vaniljfyllning till glöggmyset

dec 16, 2021

Så här års är det aldrig hel med saffransbullar. Vi…

Kryddsmör med harissa – ett kryddigt och hett tillbehör

Kryddsmör med harissa – ett kryddigt och hett tillbehör

dec 14, 2021

Få kryddsmör är så mustiga och härligt heta som vårt…

3:e advent – julpyssla krans, ljuslyktor och egna doftljus

3:e advent – julpyssla krans, ljuslyktor och egna doftljus

dec 12, 2021

Den tredje söndagen i advent är här och vi är…

Friterade rotsellerirötter – krispigt och läckert snacks

Friterade rotsellerirötter – krispigt och läckert snacks

dec 11, 2021

Har du testat att tillaga rotsellerirötter? De är fantastisk goda,…

Julklappstips – endagskurser och helgkurser i odling

Julklappstips – endagskurser och helgkurser i odling

dec 8, 2021

En kurs i odling brukar bli en mycket uppskattad julklapp.…

Farbror Grön brygger öl – uppstarten

Farbror Grön brygger öl – uppstarten

dec 7, 2021

Äntligen tog jag mig själv i kragen och bestämde mig…


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.