Julklappstips – Farbror Grön Premium

Premium

En prenumeration på Farbror Grön Premium ger läsaren rikligt med matnyttiga artiklar om odling. Ge en prenumeration i julklapp vetja!

Varje månad skriver vi en del längre och mer omfattande artiklar om odling och sådant som hört till odling. De längre artiklarna hör till vår Premium-avdelning och kan endast läsas av de som är Premium-läsare. Som Premium-läsare loggar man in på farbrorgron.se med sina användaruppgifter och kan sedan läsa alla artiklar som vi publicerat sedan vi började med Premium. Vad hittar man där?

Just nu kan man läsa:

  • 15 steg-för-steg anvisningar för hur man odlar olika grönsaker
  • 5 informativa artiklar om växtsjukdomar och andra växtproblem
  • 5 maffiga blomsterporträtt
  • 6 krönikor
  • samt 17 andra odlingsrelaterade artiklar om tex fröodlingens grunder, sådder vid olika tidpunkter, jord och gödsel mm

Vidare under nästa säsong kommer vi fylla på listan med minst lika många och intressanta artiklar. De texter som vi publicerat detta år, kommer finnas kvar.

För att köpa en prenumeration i julklapp, väljer man ett passande alternativ av nedanstående alternativ genom att klicka på respektive länk. Vill du köpa en prenumeration till dig själv är det lättare att klicka här.

Theres Lundén & Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *