Fabror Grön i tidningen Buffé

Fabror Grön i tidningen Buffé

sep 1, 2023

När Bufféredaktionen hörde av sig i våras och ville göra…

Frittata med zucchini eller squash

Frittata med zucchini eller squash

aug 31, 2023

Har du zucchini eller squash hemma och vill göra en…

Endagskurs,odlingsdag i Stockholm den 17/12

Endagskurs,odlingsdag i Stockholm den 17/12

aug 29, 2023

Kursen / odlingsdagen ”Odla kallt, hur, varför och när” handlar…

Höstens föreläsningsturné

Höstens föreläsningsturné

aug 28, 2023

Nu är äntligen hösten här efter en av de regnigaste…

Kålsallad med rostade frön och rucola

Kålsallad med rostade frön och rucola

aug 21, 2023

Vi älskar kålsallad av olika slag. Här är en variant…

Syra chili och paprika

Syra chili och paprika

aug 18, 2023

Vi älskar att syra chili och paprika för att göra…

Skörda paprikor gröna – njut av flera skördar

Skörda paprikor gröna – njut av flera skördar

aug 10, 2023

Vi skördar paprikor gröna, ja till en början i alla…

Skörda rödbetor, gulbetor och andra betor

Skörda rödbetor, gulbetor och andra betor

aug 8, 2023

Odlar du betor i år? Kanske rödbetor, gulbetor, polkabetor eller…

Fyllda paprikor med pesto och feta

Fyllda paprikor med pesto och feta

aug 4, 2023

Lite då och då gör vi vår egna tapas. Då…

Hur får man tomaterna att mogna snabbare?

Hur får man tomaterna att mogna snabbare?

jul 29, 2023

Nu så här mitt i högsommaren växer tomatplantor riktigt bra.…

Larver – hur vi vinner kampen

Larver – hur vi vinner kampen

jul 22, 2023

Det är oundvikligt att man förr eller senare få besök…

Tomatsallad – panzanella

Tomatsallad – panzanella

jul 21, 2023

När trädgården är full av tomater är det så gott…


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.