Surdegsbakelse

Surdegsbakelse

okt 13, 2012

Den här efterrätten tar inte ens 10 minuter att slänga…

Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

okt 12, 2012

Ett måste när man odlar egna rödbetor är att göra…

Tacosås extra stark

Tacosås extra stark

okt 12, 2012

  Jag ville göra något riktigt starkt, verkligen hett! Inte…

Oktober i stadsodlingen

Oktober i stadsodlingen

okt 10, 2012

  Trädgårdslanden och odlingsbäddarna går mot vinterdvalan. Vårt första odlingsår…

Tacosås

Tacosås

okt 9, 2012

  Förra året provade vi att göra egen salsa, tacosås.…

Sötsur sås till nuggets

Sötsur sås till nuggets

okt 2, 2012

Efter att ha provat vegetariska nuggets så förstod vi att…

Äppeltiramisu med kanel och muscavadosocker

Äppeltiramisu med kanel och muscavadosocker

okt 1, 2012

Våra allra bästa efterrätter är äppelpaj och tiramisu. Att kombinera…

Fläder ”Sticklingsförökning”

Fläder ”Sticklingsförökning”

sep 27, 2012

I år testade jag att sticklingsföröka fläder på 2 olika…

Tempeh

Tempeh

sep 24, 2012

Tempeh är en proteinrik läckerhet som oftast består av sojabönor. Tempeh är…

Brunröta i stadsodlingen

Brunröta i stadsodlingen

sep 19, 2012

Brunröta är verkligen ett stort gissel för oss som vill…

Rödbetscarpaccio med smak av timjan

Rödbetscarpaccio med smak av timjan

sep 15, 2012

Ännu en rätt som kommit till av egenodlade grödor i…

Citronpaj

Citronpaj

sep 10, 2012

  Ibland drömmer vi om ett eget citronträd, för att…


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.