Poddavsnitt om växtbelysning

Nog för att odling  är ett specialintresse hos mig, men när Sara börjar fråga mig om växtbelysning är det som att jag börjar vibrera.  De senaste åren har jag läst på och frågat runt bland växtlampsexperter. Jag har också testat lite olika slags lampor och kommit fram till ett och annat.


Välkomna till ett poddavsnitt som lyser upp i mörkret.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Våra avsnitt, nya som gamla, hittas på tvaodlareemellan.se, men också på iTunes, Acast 

Johannes Wätterbäck

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *