Poddavsnitt om trädgårdsmaskiner och Loranga

I veckans avsnitt pratar vi om lite allt möjligt tex Saras frökalender, Johannes omhändertagande av skörd, vår gemensamma sagofavorit Loranga och lite annat smått och gott.

Att ha en köksträdgård i staden vid ett hyreshus är fantastiskt på många sätt. Men när hyresbolagets trädgårdsskötare kommer till våra gård, har de allt som oftast glömt att läsa på om vad de ska göra och inte. Vi har i princip avsagt oss all form av skötsel av de vanliga skötarna, eftersom vi vill ta hand om det mesta själva.

I veckans poddinspelning blir jag tvungen, för femtielfte gången, att säga till en trädgårdsskötare som plötsligt börjar blåsa bort våra löv som vi samlat till framtida täckodlingar. Saras och mitt samtal kommer därav in på det där med maskiner i odlingen. Vi pratar också om annat trevligt som sommarfester i trädgården, skördetips och tankar kring julkalendrar.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *