Poddavsnitt om kronärtskockor, pepparrot och inomhusodling

Sara Bäckmo och Johannes Wätterbäck från podden Två odlare emellan

I åttiotre avsnitt har jag pratat med Sara om allt som rör de odlarliv vi lever, på varsitt håll. Inte helt otroligt om det skulle vara upp drygt 100 timmar odlingsprat som finns inspelat på våra inspelningsmoduler. Men nu behöver vi en paus.

Under 2019 kommer vi ha ett uppehåll och vad som händer efter det, vet vi inte än. Vi har båda flera intressanta och spännande projekt framöver som vi gärna vill ägna oss åt under nästa år, och då finns det inte tid för poddande.

Men än är det några veckor kvar tills det nya året börjar och under kommande veckor har vi bestämt oss för att återgå till” varje vecka”-publicering.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Våra avsnitt, nya som gamla, hittas på tvaodlareemellan.se, men också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Poddavsnitt om kronärtskockor, pepparrot och inomhusodling”

  1. _Nej Nej Nej, ni får inte sluta, det är det bästa som hänt när ni började podda. Väntar ju otåligt med alla andra på varje avsnitt. Olycklig….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *