Pappa Paul💚 klev över tröskeln till de sĂ€lla jaktmarkerna

Jag mĂ„ste sorgligt nog meddela att det oundvikliga nu skett. Pappa Paul💚 klev över tröskeln till de sĂ€lla jaktmarkerna hĂ€rom veckan och himlen fick en ny starkt lysande stjĂ€rna. Det gick fridfullt till och han blev 97 Ă„r 6 mĂ„nader och 5 dagar gammal.

Pappa Paul har levt ett lÄngt och innehÄllsrikt liv och frÄn att jag var 6 Är gammal var han min enda förÀlder och en av de viktigaste, mÀnniskorna och mÀnnen i mitt liv. Han var en sÄdan dÀr mÀnniska som kunde allt. Det Àr underbart att sÄ mÄnga av er berörts av min pappa. Pappafilmerna och er uppskanning har Àven givit mycket glÀdje för oss, inte minst för Pappa med alla brev, vykort och gÄvor som skickats till honom. Er omtanke har fÄtt hans dagar att gnistra till lite extra! Vi har valt att begravningen endast sker med familj och nÀra vÀnner. Det Àr sÄ vi verkligen vill ha det.

En sista hÀlsning

Jag har fĂ„tt förfrĂ„gningar frĂ„n flera pappafans om det Ă€r möjligt att skicka en sista blomhĂ€lsning. Det kĂ€nns vĂ€ldigt fint men blir omöjligt rent praktiskt att ta hand om. Men jag har kommit pĂ„ ett alternativ. Jag skapar gĂ€rna ett gemensamt blomsterarrangemang frĂ„n alla er. Vill ni vara med pĂ„ detta arrangemang sĂ„ swishar ni valfri gĂ„va pĂ„ 0733605859 och skriver PappaPaul som meddelande. Boken ”Min pappa Paul och jag” Ă€r tĂ€nkt att komma ut under 2024 men vi vet inte riktigt nĂ€r, vi hĂ„ller pĂ„ och skriver.

Du kan bevaka boken i webbbutiken: Min pappa Paul och jag

Du kan ocksĂ„ maila oss pĂ„: kontakt@farbrorgron.se och skriva ”Min pappa Paul och jag” i Ă€mnesraden sĂ„ mailar vi nĂ€r det börjar nĂ€rma sig.

Jag kommer fortsĂ€tta att inspirera med pappafilmer och bĂ„de dela Ă€ldre filmer samt klippa nya av allt material jag har. Söker ni pĂ„ #pappafilm pĂ„ instagram hittar ni en hel del inlĂ€gg och filmer. Jag började filma pappa för ca 10 Ă„r sedan för att minnas sjĂ€lv vem han var och vĂ„ra samtal. Efter ett par Ă„r la jag pĂ„ skoj ut ut nĂ„gra korta klipp och fick sĂ„dan fantastisk respons, pĂ„ sĂ„ mĂ„nga plan. Allt frĂ„n er som saknar era förĂ€ldrar, kanske inte haft en pappa och alla ni som jag peppat att börja filma era nĂ€ra och kĂ€ra. 💚

@farbrorgron.se

SĂ„g att det var nĂ„gon slags nominering till Ă„rets sportförĂ€lder. Till detta hade min pappa aldrig NomineratsđŸ€Ł

♬ originalljud – Farbror Grön

Johannes WÀtterbÀck


Missa inte vÄra nya inlÀgg! Fyll i din mailadress nedan sÄ skickas en notis till din mail varje gÄng vi publicerar ett nytt inlÀgg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress sÄ skickar vi en mailnotis nÀr nya inlÀgg publicerats.


Kommentarer

8 svar till ”Pappa Paul💚 klev över tröskeln till de sĂ€lla jaktmarkerna”

 1. Profilbild för Barbro Olofsson
  Barbro Olofsson

  Vila i frid pappa Paul!

  Tack för alla filmsnuttar och berÀttelser, som du har gjort och
  visat hĂ€r, ”farbror grön”.

 2. Jag tror det blir en fantastiskt trevlig bok. Bandet mellan er var ju sÄ underbart att lÀsa om.

  Hade tÀnkt frÄga om din far nÀr vi sÄgs pÄ Nordiska trÀdgÄrdar men dÄ blev det ju fokus pÄ nÀsta generation istÀllet.

  Jag tror ni gör en fin och vacker stund nÀr ni tar farvÀl av Paul.

  MÄnga varma tankar till dig och din hÀrligt mysiga familj.

 3. Beklagar sĂ„ mycket. Men livet Ă€r ju trots allt Ă€ndligt. Din pappa verkade vara en sĂ„n hĂ€rlig och underbar person sĂ„ det Ă€r klart att det blir tomt nĂ€r det tar slut. Jag önskar att jag hade filmat min pappa pĂ„ liknande sĂ€tt – det blir en helt annan dimension Ă€n enbart foton.

 4. Profilbild för Monica Nordrup
  Monica Nordrup

  Tack Paul att jag fick trÀffa dig.
  Första gÄngen i huset i skogen via hemtjÀnstens besök.
  DÀr blev det mÄnga besök och samtal.. du Paul hade mycket att berÀtta.
  JÀttetrevligt att fÄ höra om ditt liv och alla uppfinningar som du uppfann.
  VÄra möten fortsatte sen i Flen pÄ Drottninggatan och Drejskivan.
  Nu fÄr vi leva pÄ minnena
  Vila i frid kÀra Paul

 5. Profilbild för Annette Fors Lundberg
  Annette Fors Lundberg

  Beklagar din stora sorg. Saknaden mĂ„ste bli stor efter en sĂ„ fĂ€rgstark och charmig mĂ€nniska som var livlig och fylld av glĂ€dje Ă€nda in i hög Ă„lder. Vi Ă€r mĂ„nga som kommer att minnas hans snabba kommentarer, ” ett charmtroll”.

 6. Profilbild för GuniÄșla Silverberg
  GuniÄșla Silverberg

  Vila i frid
  JĂ€ttefint med era filmer

 7. Tack Paul för dina kloka ord, don vÀrme och din finurlighet.

  De varmaste tankar till hela familjen Grön.

 8. Profilbild för Camilla Widén
  Camilla Widén

  Jag har förstÄtt att era band var ngt alldeles genuint och Àkta
  SÄ smÀrtsamt att förlora den som varit styrkan stadgan och kÀrleken i ens uppvÀxt
  Han var den pappaförebild, som du nu blivit för dina barn och det Àr ett fantastiskt arv han gav
  Styrkekram till dig och familjen i sorgen
  Mvh

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *