Föreläsning i Flen, Johannes hemstad !

Den 6 april klockan 16.00-17.30 föreläser jag på på Kulturenheten Götgatan 6, Flen. Hör mig berätta om min odlingsresa och de två egna teknikerna som jag berättar mer om Odla kallt och Serieodla.

Läs mer: Om att att Odla kallt och att Serieodla.

Söndagen den 8 mars 1992 började jag att odla på allvar. Min snirkliga odlingsväg har aldrig varit spikrak och med tiden har jag utvecklat och experimenterat fram min egna stil. I backspegeln syns mitt odlande självklart och i ständigt vardande, men under resans gång har den många gånger varit oviss, spontan och spännande. Mitt odlandet sker utan regler och utan rädsla för att misslyckas. Det mesta är tillåtet så länge det är roligt.

I över 30 år har jag, Farbror Grön haft händerna i jorden och ägnat mig åt det gröna och att tänja på gränserna. Biljetterna kostar 100 kr och kan förbokas genom kultur@flen.se, eller köps på plats. Varmt välkomna!

Mvh Johannes


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *