Odla utan regler

Vad rör sig i en odlingsentusiasts huvud? Vad funderar en matkreatör på om dagarna? I Johannes Trädgårdstankar blommar jag ut i mitt skrivande och filosoferar kring livets små enkelheter eller stundens allvar. 

Kan man odla utan regler? Ja, det kan man eller i alla fall utmana de regler man skapat eller fått presenterade för sig. Genom att göra annorlunda, till exempel mot vad andra säger eller vad som står på fröpåsar eller i böcker, kan man finna nya sätt att odla på och dra egna slutsatser. För mig handlar det egentligen inte om trots utan om att jag är nyfiken på att se vad som händer om jag tar ut svängarna och att följa min intuition och mitt hjärta. Allt vi delar med oss av här är sprunget i vår nyfikna blick på världen och vårt regellösa odlande.

_________________________________________

Fortsättningen på denna artikel kan läsas av dig som är Premium-läsare.

  Logga in Mer om prenumerationer

Hälsningar Johannes Wätterbäck & Theres Lundén

__________________ _________________

 

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *