Idag firar vi 17 år tillsammans

Idag firar Theres och jag 17 år. Redan på tredje dejten odlade vi tillsammans, i hennes zinkbalja på hennes balkong. Jag hade tagit med mig en funkia och gräslöksplanta från skogsträdgården redan första gången hon bjöd hem mig till sig.

Under 2007 hade jag varit så himla smart tyckte jag. Jag hade tagit semester varje fredag i maj för att kunna lägga ner lite extra engagemang i trädgården. Men vad hände? Jo, Theres kom in i mitt liv och medans mitt hjärta blommade och jag förlorade mig i Theres så att ogräset växte helt fritt i #skogsträdgården

Vi fick med oss en minimänniska med oss hem

Efter tre månader bestämde vi att jag skulle ge upp Stockholm och flytta till Västerås, en stad jag inte kände till så väl, förutom det där med gurkorna. 7 månader efter det befann jag mig i ett förlossningsrum och skulle coacha Theres i något jag aldrig varit med om själv, att föda barn. Det gick bra, Theres jobbade hårt och pojken såg dagens ljus, han och jag somnade i puffen strax efteråt tätt intill under min skjorta. Det var blad det häftigaste jag varit med om. Två vuxna människor åker till ett sjukhus och mindre en två dygn senare fick vi åka därifrån med en tredje person, en liten minimänniska.

Våga leva!

Ni som tänker att ni ska hinna med så mycket innan ni skaffar barn, skit i det. När man får barn med någon man tycker om så blir allt mycket roligare och nästan allt du ville göra innan kan du nu göra tillsammans med den gamla och den nya lilla älsklingen. Ha inte så jäkla mycket tankar om hur livet ska vara! Lev det! Tänk inte sönder ditt liv och minns att man får några chanser i livet, våga ta dem och kanske,om man har tur träffar man fler än fem människor som man verkligen inte vill eller kan leva utan.

Japp det är pappa Paul på sista bilden och även på bilden med bilen och släpet, när han hjälper mig att flytta till Västerås. Det var först när jag blev pappa jag fattade vidden av kärleken från min egen. Ett sista! Lyssna inte bara på människor som mår dåligt om du mår dåligt och vill må bra, lyssna på dem som får det att fungera, alla lider då och då. Ge inte upp med att göra det du tycker om.

@farbrorgron.se

Herren är min herde,mig ska allting fattas. #pappafilm Bara för att pappa inte finns i sin gamla form fysiskt betyder det inte att han inte lever vidare både här och där. #pappafilm Till hösten kommer boken ”Min pappa Paul och jag” *Pappa blev 97 år,6 månader och 5 dagar och bestämde sig för att han hade levt klart.

♬ originalljud – Farbror Grön

Johannes & Theres


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

16 svar till ”Idag firar vi 17 år tillsammans”

 1. Hurra hurra hurra!!

  M v h sått squash idag.

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Håller tummarna 🙂

 2. Profilbild för Irén Runbjörk
  Irén Runbjörk

  Tack för allt ni ,delar med er av. Både om livet och odling .❤️🥀

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂

 3. Profilbild för Gunilla Lundin
  Gunilla Lundin

  Önskar er båda god fortsättning på både odlandet och kärleken; dessa två väsentliga ingredienser i det goda livet.
  Varma hälsningar
  Gunilla Lundin

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂

 4. Profilbild för Christel Ek
  Christel Ek

  GRATTIS! Till de 17…
  Och tack för berättelsen om ”minimänniskan”!
  Underbart att höra.

  Vänligen/ Christel

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂

   1. Profilbild för Farbror Grön
    Farbror Grön

    Håller tummarna för dig 🙂

 5. Profilbild för Lars Molin
  Lars Molin

  Det var som sjutton! GRATTIS!

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂

 6. Vad fint skrivet!
  Kärlek är svaret. Alltid❤️❤️

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂

 7. Stort grattis till hela familjen! ❤️❤️❤️❤️

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂

   1. Profilbild för Farbror Grön
    Farbror Grön

    Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *