Endagskurs i Stockholm söndagen den 25/8 2024

Hälsans hus Farbror Grön

Endagskursen / odlingsdagen på Hälsans hus den 25 / 8 går i hösten och vinterns tecken. En perfekt tid att fördjupa sig i odlandets mysterier och för att vara ute i god tid. För oss som odlar hela året suddas gränsen ut mellan vår, sommar, höst och vinter. Varje årstid är en möjlighet till flera framtida skördar!

Boka kursen här: Hälsans hus 25/8

Vi kommer avhandla och fördjupa oss i att  förtidliga, maximera och förlänga skördarna genom att så kallt serieodla, samplantera, odla trångt och att skörda smart. Vi kommer även beröra hur man odlar på distans, alltså där man inte är och hur man sköter om sin odling i allmänhet. Av naturliga skäl kommer vi även att komma in i samtal om jord, gödsel, vattning, kris, perenner, blommor och solen.

Föredrag varvas med praktiska moment. Du kommer att lämna denna dag med inspiration, massor av kunskap och några olika sådder. Du behöver inte ha en stor trädgård för att delta men om du har det går det alldeles utmärkt!

Det viktigaste oavsett var man än odlar någonstans är att lära sig att utnyttja den plats man har och tänka bortom gängse begränsningar. Inga förkunskaper krävs för denna dag. Du kommer kunna köpa våra odlingshandböcker under kursdagen. Ta med dig påsar/ någon kartong att bära sådder och plantor i.

Tillsammans utformar vi dagen i detalj utifrån era önskemål och tankar, Välkomna!

Boka kursen här: Hälsans hus 25/8


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *