Coronakrisen – vi ställer in

Vi har verkligen fått tid till odlandet i år, då jag, Johannes, ställt in eller flyttat 25 föreläsningar och kurser pga coronakrisen. Än så länge är både vi och alla vi känner friska och mår bra, men ”vanlig” inkomst, hmm det lär dröja.


En betydande del av vår inkomst kommer från föreläsningar, workshops och kurser. I år är de flesta uppdrag avbokade på grund av coronakrisen, det liknar ingenting vi varit med om tidigare. Men vi odlar på och vi skriver, filmar och fotograferar. Vi älskar att odla och att beskriva det vi gör och vi är så glada att du finner våra ansträngningar användbara. Allt vi gör på blogg och sociala medier är kostnadsfritt, utan betalväggar eller prenumerationskrav och så har det varit under de nio år vi delat med oss av vårt odlarliv och äventyr i köket. Det har känts som rätt väg att gå för oss och gör det fortfarande. Med tanke på all den trafik vi har på vår blogg och i olika grupper och på olika sidor ser vi att det är ett bra val om man vill att kunskap och inspiration kan flöda fritt. Det är glädjande att se att så många finner våra råd och tankar givande.

Över 1000 inlägg

farbrorgron.se har vi över 1000 inlägg som går att läsa om och om igen och vi producerar löpande nytt material som vi också delar på alla ställen vi är verksamma.
Vill du stödja oss ekonomiskt i denna svåra tid tar vi tacksamt emot bidrag på swish 1232610285. Det underlättar för oss att överleva ekonomiskt och att fortsätta göra det vi gör. Skriv gärna Farbor Grön som meddelande.


Vi önskar er alla så lite lidande som möjligt och ett underbart odlarår med rika skördar. Vi har som mål att fortsätta med vårt kunskapsarbete utan betalväggar. Stort tack till dig som följer oss, donerar och alla ni som inspirerar.♥️♥️♥️

Det vore också kul att veta vad ni saknar för inlägg. Kom jättegärna med förslag om vad ni vill läsa om i framtiden.


Johannes & Theres


MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *