Farbror Grön i Göteborg

Då var det äntligen dags att komma till Göteborg igen och den här föreläsningen blir lite annorlunda än de andra jag hållit den sista tiden. Ja väldigt annorlunda skulle jag vilja påstå då jag har en hemlighet med i bagaget som jag aldrig tidigare tagit med mig.

Så inte nog med att den nya boken Flera fingrar gröna finns att köpa, att ni får dippa nachos i syrad chilisås utblandad i gräddfil och att jag ska prata ingående om många olika slags grödor. Jag kommer dessutom ge er något nytt och unikt. Det finns några platser kvar. Mvh Johannes

Länk till förmälan: https://www.sv.se/avdelningar/sv-goteborg/kurser-hos-sv-goteborg/forelasning–flera-fingrar-grona-med-farbror-gron-112435/


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *