Vi drog till huvudstaden för vår nya boks skull

Idag bar det iväg till huvudstaden för morgonmöte med tryckeriet som ska trycka vår nästa bok ”Serieodling”. Det är ju på tiden att vi gör hela processen själva sa vi till varandra för några år sedan. I våras var det dags att ta det klivet.

Vi gör det mesta själva

Vi skriver ju allt själva, fotograferar och filmar, odlar och lagar mat och stökar i köket, t om våra barn har vi gjort själva och tillsammans! Den naturligaste vägen för självhushållare är ju att göra det mesta själva. Här är vi alltså nu, i ett nytt kapitel i vårt liv och i vårt arbete. Inom en snar framtid kommer vi lägga upp fyra omslagsförslag på vår nya bok där du kan hjälpa oss att se vilken som är finast och vilket omslag boken ska ha. Alldeles strax kommer även boken finnas att köpa i vår webbshop som signerad och det är inte helt otänkbart att det ligger några andra överraskningar i paketet när man köper boken direkt från oss.

Vad är serieodling?

Serieodling handlar om att odla en serie grödor under samma säsong så att man får dubbelt eller tre gånger så stor skörd. I boken ”Serieodling” kommer det finnas massor med andra handfasta tips och inspirerande förslag. Över 30 års odlande har satt sina spår, det finns så mycket att berätta.

Ps:Lakritsroten har saltlaktitsmjukglass ända fram till jul.

Läs mer om våra andra böcker: Odla kallt – snart får ni era böcker och vad säger Johannes pappa om boken? Skörda smart, lagra länge och ät gott av det du odlar – en bokpresentation, Flera fingrar gröna nominerad till Årets Trädgårdsbok, Alla fingrar gröna


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

2 svar till ”Vi drog till huvudstaden för vår nya boks skull”

 1. Profilbild för Marianne Johansson
  Marianne Johansson

  Dom bästa böckerna !! Har allihopa tror jag. Hoppas på en bok om tomater i framtiden !! D hade vart nåt 📕 🍅

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tack 🙂 , ja en tomatbok har vi haft i bakhuvudet i alla år, det hoppas vi på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *