Välkommen in i vintersåddernas rike

Jag tänkte passa på att lägga in en av mina senaste filmer här på bloggen. Jag filmar regelbundet och lägger upp mina filmer på instagram och Facebook och tänkte, det borde jag såklart även göra på bloggen. Fler filmer kommer att komma. Hoppas du gillar dem och finner dem informativa och har du några önskemål på något du skulle vilja att jag filmar, välkommen att berätta. I den här filmen tar jag en tur ute i kallväxthuset bland vintersådderna men berättar även om hur det står till utomhus. Jag visar ett av mina bästa vattningstingstips och hur jag förbereder mina glasrabarber. Välkommen

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

5 svar till ”Välkommen in i vintersåddernas rike”

 1. Hej Johannes! Tack för en fin film! Jag undrar hur mycket man ska vattna vintersåddarna in kallväxthus som tidigare fått snö och det nu blir varmt på daarna?? Flera av mina sådder har också kommit upp.

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Hej och tack. Det ska vara lagomt och är smått svårt att förklara. Håll dem fuktiga, de dricker mycket vatten från och med nu. / Johannes

 2. […] är några inlägg om att vinterså: Vinterså perenner till blomsterrabatterna, Välkommen in i vintersåddernas rike, Med Theres ute bland vintersådderna, När ska man börja med sina vintersådder?, Frågor och […]

 3. Profilbild för Linda Maria Seehuusen
  Linda Maria Seehuusen

  Toppenbra tips där!
  Har inte tänkt på det att man slipper både extra belysning och avhärdning, när man kallsår… såå smart!
  Det ska jag göra till hösten och vintern, när köksträdgården är ordentligt på plats på vårt nya ställe <3

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Ja visst är det fantastiskt 🙂

   / Johannes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *