Stadsodling prästgatan utflyttning

Så var det äntligen dags för våra 18 Earthboxar att flytta från mimers framtidslägenhet till prästgatan. Mig veterligen den mest centrala och strukturerade grönsaksodlingen i Västerås i modern tid. De kunde inte hamna på ett vackrare ställe, där det nya möter det gamla. Bläddra ner för att kika på hela utflyttningen. Obs alla växter i lådorna är ätbara. Från tomatillon till den annanasdoftande chilin aji Pineapple. De som sköter vattningen ser också till att skörda för eget husbehov. Råkar du gå förbi när någon av oss stadsodlare är där så är det inte otänkbart att du blir bjuden på en solvarm Funsu tomat eller en tapas chili Piementos de padron. Blir du också intresserad av att vara med  i Stadsodling Västerås så hör av dig till Farbror Grön, Mimer Ab eller Vuxenskolan.Välkomna.

Lådorna vid framtidslägenheten var mer än färdiga för att flyttas. Här är det majs, olika chilis och tomater.

 

Johannes Wätterbäck

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Stadsodling prästgatan utflyttning”

  1. Imponerande och intressant! Vilket jobb att hålla samman. Måste vara rätt många är inblandade som får anledning att träffas och lära känna varandra.
    Hur väljer an vad som ska planteras? Härliga bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *