Söndagen den 15 april är jag i Gävle, Kl 14 börjar föreläsningen.
Söndagen den 15 april är jag i Gävle, Kl 14 börjar föreläsningen.
Våra senaste inlägg
- Vi sår spenaten kallt den 4 januari – är du med?Under några år har vi sått spenaten kallt i pallkragar och direkt på friland under januari och februari. Många artiklar vi har handlar om hur vi vintersår i kalla ouppvärmda växthus, men den… Läs mer: Vi sår spenaten kallt den 4 januari – är du med?
- Hjälp jag får en vegetarian på julbesök.Om du själv inte är vegetarian, men får besök av sådana medmänniskor kring jul och vill bjuda på något juligt som går snabbt! Vad ska du då hitta på? Här kommer det enklaste… Läs mer: Hjälp jag får en vegetarian på julbesök.
- Odla steg för steg – chiliVad ska man tänka på när man odlar chili? Behöver man verkligen växtbelysning? En del sår i december och andra i februari, vad är det egentligen som gäller? I den här omfattande artikeln… Läs mer: Odla steg för steg – chili
- Farbror Gröns julbordJulen är en viktig högtid hos oss, framför allt vårt julbord som är en upplevelse för våra smaklökar . Där vi brukar fira julafton, har vi alltid knytkalas. Det betyder att man tar… Läs mer: Farbror Gröns julbord
- Våra böckerNu finns alla våra böcker i vår webbutik och går att beställa närsomhelst under årets alla månader som signerade. Vill du ge bort någon av våra kunskapsdrypande böcker i julklapp, kan det vara… Läs mer: Våra böcker
- Vårt egna pepparkakshusDet är alltid kul att skapa pepparkakshus. Ibland har vi köpt färdiga delar att bara montera och garnera, andra år har vi varit mer kreativa. Här har vi skapat vårt egna pepparkakshus som… Läs mer: Vårt egna pepparkakshus
- Sockriga saffransbullar med vaniljsmörkrämVår dotter fann ett recept på sockriga saffransbullar med vaniljsmörkräm av Hanna Freed på tiktok som i sin tur hittade det hos Frida Skattberg, och tog några skärmdumpar och skickade till mig. Dessa… Läs mer: Sockriga saffransbullar med vaniljsmörkräm
- Jag ville visa hur vi äter surströmming!Under senaste året har det dykt upp en mängd mer eller mindre vidriga videos från alla möjliga ställen i världen där folk äter surströmming. Ofta öppnar de en burk och himlar med ögonen… Läs mer: Jag ville visa hur vi äter surströmming!
Våra kommande evenemang 24/25
Augusti
- 24 Åmål (Glupsk på Dalsland)– föreläsning
- 25 Stockholm (Hälsans hus) – endagskurs
- 26 Rättvik (Stiftsgården) -föreläsning under en fortbildning
- 27 Ludvika (Cassels Grängesberg) – föreläsning
- 29 Surahammar (Folketshus) – föreläsning
September
- 3 Norberg (Teaterbiografen) – föreläsning
- 10 Smedjebacken (Folkets Hus) – föreläsning
- 12 Nora (Hagbyängars samlingssal) – föreläsning
- 26 Tumba (Bruksmuseet) – föreläsning
Oktober
- 1 Ryd (Biblioteket) – föreläsning
- 15 Kungsbacka -föreläsning
November
- 14 Jönköping – föreläsning (info kommer framöver)
- 17 Enköping (Blomsterlandet) – föreläsning
December
Våren 2025 (uppdateras löpande)
- 26/1 Stockholm (Hälsans hus) – endagskurs (info i webbshoppen inom snar framtid)
- 15 – 16/2 Skinnskatteberg (Färna Herrgård) – Odlingshelg (info webbshoppen inom snar framtid)
- 23/2 Stockholm (Hälsans hus) – endagskurs (info i webbshoppen inom snar framtid)
- 8/3 Jakobstad Finland, mer info framöver.
Mer info om evenemangen finns på varje arrangörs sida eller i inlägget:
Föreläsningar och Kurser 2024 – Trädgårdsturné med Johannes Wätterbäck
Lämna ett svar