Ses vi på Nordiska trädgårdar 2023?

Snart är det dags för nordens största trädgårdsmässa Nordiska trädgårdar i Älvsjö. Dessvärre kommer vi bara ha ett föredrag på mässan och det blir på söndagen den 2 april kl 12:30 på kunskapsscenen och då är det både jag och Theres som kliver upp på scenen. Att vi inte föreläser på inspirationsscenen, den som ligger i mitten av lokalen, beror på att de som arrangerar mässan tyckte att titeln på vår nya book ”Odla kallt” kändes inaktuell så långt in på våren. Alla ni som har boken redan vet ju att det inte stämmer. Odla kallt berör varje månad, hela året.

Därför, pga att vi inte föreläser på inspirationsscenen, har vi ordnat så att vi fått några tider i bokhandeln som finns vid inspirationsscenen så att vi kan träffa er och signera böcker och samtala med alla som vill komma förbi och snacka grönt. Ni är varmt välkomna, både ni som redan har böcker eller är sugna på att köpa eller bara är gröna och sköna och vill säga hej. Kanske har vi några överasskningar med oss, vem vet. Bokhandeln heter BokCompaniet och finns på plats A13:30

Tider BokCompaniet

  • Fredagen den 31/3 12:00 – 13:00 samt 14:30 – 15:30
  • Lördagen den 1/4 10:00 – 11:00 samt 13:00 – 14:00
  • Söndagen den 2/4 10:00 – 11:00 sedan 12:30 på kunskapsscenen ( ligger i ett av hörnen på mässan)

Här kan ni läsa om söndagens framträdande: Odla kallt – så och skörda året runt. Farbror Grön

Orkar du inte vänta till Nordiska trädgårdar för att få tag på vår bok kan du beställa den HÄR. 5000 böcker tog slut på 15 dagar men nu är andra tryckningen levererad till lagret. Vi är så glada!

2017 vann vi Årets balkong på Nordiska trädgårds. Kika in och njut av vår prunkande balkong som var tänkt att stimulera alla sinnen: Farbror Gröns vinnarbalkong!

Varmt välkomna

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.

4 Comments

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *