Egen taco-krydda med egenodlade ingredienser

Egen taco-krydda med egenodlade ingredienser

apr 19, 2020

I vårt kryddskåp finns ganska många olika kryddor och kryddblandningar.…

Coronakrisen – vi ställer in

Coronakrisen – vi ställer in

apr 18, 2020

Vi har verkligen fått tid till odlandet i år, då…

Buljong – ta vara på ditt avfall

Buljong – ta vara på ditt avfall

apr 16, 2020

Många gånger kan man faktiskt sno ihop en grönsaksbuljong av…

Farbror Gröns påskbuffé – Glad påsk!

Farbror Gröns påskbuffé – Glad påsk!

apr 10, 2020

Ingen påsk utan en massa god mat! Vi har valt…

Ja, ett år till på Takfarmen – säsong 2020

Ja, ett år till på Takfarmen – säsong 2020

apr 10, 2020

Häromdagen fick vi klartecken från den nya fastighetsägaren där Takfarmen…

Fyra sätt att skapa potatisplantor

Fyra sätt att skapa potatisplantor

apr 9, 2020

Varför bara odla potatis på ett sätt, när det finns…

Att föreläsa i kris

Att föreläsa i kris

apr 9, 2020

Vi har verkligen fått tid till odlandet i år, då…

Odlingslådan Berberis med vattenmagasin

Odlingslådan Berberis med vattenmagasin

apr 5, 2020

En odlingslåda med väl tilltagen bevattningsbehållare är en odlares dröm.…

Sopprecept från Farbror Grön

Farbror Gröns bästa sopprecept

mar 29, 2020

Det är alltid gott med soppa. Det tycker i alla…

Skördad rosettkål

Odla rosettkål – från sådd till skörd

mar 25, 2020

Vissa grödor vi odlar kräver en viss planering. Rosettkål är…

Skörd, lagra laga

Odla för kristid- Skörda Lagra Laga

mar 24, 2020

Nu är det äntligen dags för vår nya bok Skörda…

Skogens biokol – Erbjudande

Skogens biokol – Erbjudande

mar 21, 2020

Under våren inleder vi ett samarbete med ett spännande företag…


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.