Att föreläsa i kris

Vi har verkligen fått tid till odlandet i år, då jag, Johannes, ställt in eller flyttat 25 föreläsningar och kurser pga Coronakrisen. Än så länge är både vi och alla vi känner friska och mår bra, men ”vanlig” inkomst, hmm det lär dröja.

En betydande del av vår inkomst kommer från föreläsningar, workshops och kurser. I år är de flesta uppdrag avbokade, det liknar ingenting vi varit med om. Men vi odlar på och vi skriver, filmar och fotograferar. Vi älskar att odla och att beskriva det vi gör och vi är så glada att du finner våra ansträngningar användbara. Allt vi gör på blogg och sociala medier är kostnadsfritt, utan betalväggar eller prenumerationskrav och så har det varit under de nio år vi delat med oss av vårt odlarliv. Det har känts som rätt väg att gå för oss och gör det fortfarande. Med tanke på all den trafik vi har på vår blogg och i olika grupper och på olika sidor ser vi att det är ett bra val och att kunskap och inspiration kan flöda fritt. På farbrorgron.se har vi över 1000 inlägg som går att läsa om och om igen och vi producerar löpande nytt material som vi också delar på alla ställen vi är verksamma.

Vill du stödja oss ekonomiskt i denna svåra tid tar vi tacksamt emot bidrag på swish 1232610285. Det underlättar för oss att överleva ekonomiskt och att fortsätta göra det vi gör. Skriv gärna Farbor Grön som meddelande.

Vi önskar er alla så lite lidande som möjligt och ett underbart odlarår med rika skördar.

Johannes & Theres

Skörd, lagra laga

För ett par veckor sedan släppte vi vår senaste bok Skörda lagra laga. Du hittar den på bokus eller adlibris. Fullspäckad med skördetips och många recept


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Att föreläsa i kris”

  1. Köpt boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *