Poddavsnitt om våra växthus

Johannes Wätterbäck och Sara Bäckmo i växthuset

När jag åker runt på föreläsningar och håller kurser hör jag ofta hur åhörare önskar sig ett växthus att odla i. Det tycks vara något som många vill ha när de odlat i pallkragar eller på friland ett tag. För mig var det faktiskt tvärt om. Min pappa hade införskaffat ett stort växthus för ett slags odlingsexperiment och när jag blev odlingsintresserad och ville göra rabatterna fina, började jag direkt driva upp nya perenner i tomtens växthus. Flera år senare började jag med frilands- och pallkrageodling.

I veckans poddavsnitt pratar jag och Sara om hur vi använder våra olika växthus. Jag har satsat på traditionella glasväxthus och Sara har odlingstunnlar.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *