Poddavsnitt om sommarplaner och en och annan bladlus

Sara Bäckmo och Johannes Wätterbäck o podcasten Två odlare emellanJag och Sara Bäckmo har bestämt oss för att ta ett sommaruppehåll med inspelning av podden Två odlare emellan – Bäckmo och Wätterbäck . Det innebär såklart inte att vi kommer att göra upphåll i våra odlingar. Nej under högsommaren kommer vi på våra olika håll behöva vattna och sköta om allt som redan har rotat sig på våra friland, i våra olika odlingslådor och i ett otal krukor här och där. Vi kommer också så och plantera nytt som ska ge oss senare skördar. För oss finns alltid odlingen närvarande på olika sätt.

I veckans odlingssamtal pratar vi om våra sommarplaner och Sara berättar om en bladlusinvasion i sitt ena tunnelväxthus och jag delar med mig av mina bladluserfarenheter.

Sponsor denna gång är Hvilan Utbildning som har en handelsträdgårdsutbildning som startar i augusti.

När du ligger i hängmattan i juli och njuter av sommaren, kan du titta in till i vårt avsnittsarkivtvaodlareemellan.se och lyssna på något av vårens alla avsnitt. I augusti är vi tillbaka igen med nya avsnitt.

Johannes Wätterbäck

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="Ja tack! " custom_font_size="13px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="no-border-radius has-13-px-font-size has-luminous-vivid-amber-border-color has-text-color has-black-color has-background has-light-green-cyan-background-color" email_field_classes="no-border-radius has-13-px-font-size has-luminous-vivid-amber-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="Klart! Ett e-postmeddelande skickades för att bekräfta din prenumeration. Gå till e-postmeddelandet nu och klicka på ”bekräfta” för att påbörja prenumerationen."]

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *