Poddavsnitt om sommarplaner och en och annan bladlus

Sara Bäckmo och Johannes Wätterbäck o podcasten Två odlare emellanJag och Sara Bäckmo har bestämt oss för att ta ett sommaruppehåll med inspelning av podden Två odlare emellan – Bäckmo och Wätterbäck . Det innebär såklart inte att vi kommer att göra upphåll i våra odlingar. Nej under högsommaren kommer vi på våra olika håll behöva vattna och sköta om allt som redan har rotat sig på våra friland, i våra olika odlingslådor och i ett otal krukor här och där. Vi kommer också så och plantera nytt som ska ge oss senare skördar. För oss finns alltid odlingen närvarande på olika sätt.

I veckans odlingssamtal pratar vi om våra sommarplaner och Sara berättar om en bladlusinvasion i sitt ena tunnelväxthus och jag delar med mig av mina bladluserfarenheter.

Sponsor denna gång är Hvilan Utbildning som har en handelsträdgårdsutbildning som startar i augusti.

När du ligger i hängmattan i juli och njuter av sommaren, kan du titta in till i vårt avsnittsarkiv på tvaodlareemellan.se och lyssna på något av vårens alla avsnitt. I augusti är vi tillbaka igen med nya avsnitt.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *