Operose – arbetskläder för kvinnor men som passar även för män!

Det var kärlek vid första arbetspasset när vi klev ut i våra införskaffade arbetsbyxor från Operose. Det är 7 år sedan och byxorna används fortfarande. Operose gör arbetskläder för kvinnor och utan kompromisser, de passar väldigt många olika kroppsformer. Även män turligt nog och Johannes har levt i dessa byxor under de senaste 7 åren. Det här är ett samarbete med företaget Operose och skriver du in RBFARBRORGRÖN23 så får du 10 % rabatt på Operose egna produkter tills att maj tar slut.

AVA

Byxorna du finner på oss i det här inlägget heter Ava som även finns i en skön kortbyxvariant som heter Ann. Ava har ett kraftigt bomullstyg som är mjukt men ändå med styrsel. Byxorna har stretch över rumpa och knän och är därför väldigt följsamma i alla positioner. Oavsett vilken färg man väljer blir byxan snyggare med åren. Sedan vi kom i kontakt med Operose för 7 år har företaget tagit fram en hel del nya modeller, hängselbyxan Jenny ,kortbyxan Ann, Felicia, Wilja, Tilde samt kläder för resten av kroppen och olika slags tillbehör.

Kika in på alla deras modeller: Arbetsbyxor

Är man lite villrådig och osäker över vilken modell och storlek man ska välja och inte gillar att skicka kläder fram och tillbaka, kan man boka ett videomöte. Se till att du har ett måttband eller tumstock nära till hands när mötet börjar.

Boka videomöte: Videomöte

Att finna bra arbetskläder

Det där med arbetskläder är inte alltid så lätt, hur många kläder har man inte tragglat omkring i genom åren i olika odlingar? Från början använde både jag och Theres oftast gamla avlagda kläder och det var väl kul både rent estetiskt ( att se vad man tyckte var snyggt för 10 år sedan) och hållbarhetsmässigt. Gällande byxor fick vi med tiden större krav än att glida runt i ett par gamla jeans.

Dels ville vi ha sköna kläder ( de får gärna också se bra ut) samt att de verkligen håller för att arbeta i. Att det också finns möjlighet att ha med sig saker ute i odlingarna, gärna i fickor som ligger utanpå och som gör att man inte gör illa sig, är ett stort plus.

Kika in på alla deras modeller: Arbetsbyxor

Fantastiska fickor

Till Operose finns det ett gäng olika fickor att köpa till, i både olika färger och storlekar. Jag hade inte testat utanpåliggande fickor tidigare men är beroende av dessa fickor till alla slags byxor jag använder. Operoses fickor häktas fast i livremmen genom två flärpar och tryckknappar och kan tas av och sättas på väldigt lätt, man behöver inte ta loss livremmen.

Jag får ofta jord i mina fickor så det är smidigt att häkta loss berörd ficka och skaka ur jorden. En ficka är alltid dedikerad till min telefon och den andra till märkpennor, etiketter, sekatör och annat krafs. Ibland kör jag med tre fickor och det sköna är ju att de ligger utanpå så att det inte blir trångt och otäckt när man böjer sig.

Kika in på: Byxtillbehör där du också kan finna knäskydd.

Byxorna fungerar till det mesta

Under vår stora renovering av vårt trädgårdsförråd fick mina äldsta Operosebyxor av sorten Ava smaka på att arbeta på ett helt annat sätt. Här var stretchen till en otroligt stor hjälp till skillnad mot andra stela byxor. Byxorna överlevde och fick en fin patina av timmerarbetet. På bilden är det Timmerman Frej Wike och jag som grejar med den ena gaveln på huset.

Det här är ett samarbete med företaget Operose och skriver du in RBFARBRORGRÖN23 så får du 10 % rabatt på Operose egna produkter tills att maj tar slut.

Hoppas du kommer bli lika nöjd med dina byxor som vi.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *